Absolute value homework Help at TutorEye

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Inequalities Sample Questions

Question 1: Find the absolute value of 5.


Answer:  5

Explanation:  Use absolute rules.


 

Question 2: What is the value of ?


Answer:  8

Explanation:  Use absolute rules.


 

Question 3: What is ?


Answer:  64.3

Explanation:  Use absolute rules.


 

Question 4: Simplify .


Answer: 

Explanation:  Apply the formula of absolute rule.


 

Question 5: Simplify .


Answer:  6

Explanation:  Combine the numbers.


 

Question 6: Simplify .


Answer:  5

Explanation:  Multiply the numbers.


 

Question 7: Simplify .


Answer:  5

Explanation:  Multiply the numbers..


 

Question 8: What is the value of ?


Answer:  25

Explanation:  Apply the absolute rule.


 

Question 9: Fill the correct inequality: 


Answer:  <

Explanation:  Simplify the absolute value.


 

Question 10: Fill the correct inequality: 


Answer:  >

Explanation:  Simplify the absolute value.

We Are Different from Others!

Help with Absolute Value