Cloud Computing homework Help at TutorEye

Best Homework Help For Cloud Computing

Our experts are available 24/7 to help you with Cloud Computing

Top Questions

5.In this problem and the next one, we’re going to make a very simple spam checker program by just looking ...

ooking at how likely a given email is to be spam based on the words it contains. In particular, in this problem we’re going to count how often words are present in spam emails within some set of training data (which here means a set of emails that have already been marked as spam or not spam manually). We have already started to write a function spam_score(spam_file, not_file, word), which takes in two filenames, along with a target word (a lowercase string). Both filenames refer to text files which must be in the same directory as hw07.py (we’ve provided several such files in hw07files.zip). The text files contain one email per line (really just the subject line to keep things simple) - you can assume that these emails will be a series of words separated by spaces with no punctuation. The first file contains emails that have been identified as spam, the second contains emails that have been identified as not spam. Since you haven’t learned File I/O yet, we’ve provided code that opens the two files and puts the data into two lists of strings (where each element is one line - that is, one email). You then must complete the function, so that it returns the spam score for the target word. The spam score is an integer representing the total number of times the target word occurs across all the spam emails, minus the total number of times the word occurs in not-spam emails. Convert all words to lowercase before counting, to ensure capitalization does not throw off the count.
View More

Cloud Computing: 

 

Cloud Computing is only demand delivery or availability of computing services especially data storage and computing power without user’s direct active management. Functionality of large clouds are distributed over multiple locations, each location being a data center.  

 

 

Cloud Computing Sample Questions:

 

 

Question 1: Which of the following is not a cloud computing service?

 

A) IaaS

B) PaaS

C) SaaS

D) All of the above 

 

Answer: All of the above 

Explanation: IaaS: Infrastructure as a service.
PaaS: Platform as a service.
SaaS: Software as a service.

 

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Which one of the following is a non functional requirement of cloud computing?

 

A) Quality of Service

B) Service Development

C) Technical Service

D) None of these 


Answer: Quality of Service

Explanation: Few examples of non functional requirements of Cloud Comuting are:
Quality of Service
Disaster Recovery
Reliability
Security

 

 

Get the full solution!

 

 

Question 3: Cloud computing planning has many phases?

 

A) 1

B) 2

C) 3

D) 4

Answer: 3

Explanation: There are three phases involved in Cloud Computing planning:
Strategy Phase 
Planning Phase 
Development Phase 

 

 

Get the full solution!


 

Question 4: Architecture of Cloud can be broadly divided into how many parts?

 

A) 1

B) 2

C) 3

D) 4


Answer: 2

Explanation: Architecture of Cloud can be broadly divided into following 2 parts:
Front-end
Back-end

 

 

Get the full solution!


 

Question 5: Which of the following technologies of cloud computing platforms works behind it?

 

A) SOA

B) Virtualization

C) Grid Computing

D) All of these

 

Answer: All of these

Explanation: There are various technologies of cloud computing which works behind it and provide various features like:
Flexibility 
Usability
Reliability

 

 

Get the full solution!


 

Question 6: Which program is responsible for providing abstraction and partitioning?


 

A) Hardware Hypervisor 

B) Virtualization Hypervisor 

C) Software Hypervisor

D) None of these 


Answer: Virtualization Hypervisor 

Explanation: Virtualization Hypervisor is responsible for providing abstraction and partitioning.

 

 

Get the full solution!


 

Question 7: Which of the following is Open Standard Protocol?

 

A) DHML

B) SIMPLE

C) WSDL

D) None of these

 

Answer: SIMPLE

Explanation: SIMPLE (Session Initiation Protocol for Instant Messaging and Presence Leveraging Extensions) is Open Standard Protocol. It is managed by the Internet Engineering Task Force.
 

 

Get the full solution!


 

Question 8: Which feature enables you to capture all the possible transactions and optimise your system?

 

A) Scalability 

B) Elasticity

C) Reliability

D) None of these

 

Answer: Elasticity

Explanation: Elasticity provides us the ability of right sizing the resources as required.
 

 

Get the full solution!

 


Question 9: What does CaaS mean?

A) Computer as a service

B) Compliance as a service

C) Communication as a service

D) None of these


Answer: Communication as a service

Explanation: Communication as a service gives clients the access to the resources like VPN, VoIP and Enterprise Level PBX without the expense of purchasing. Hosting and maintaining the infrastructure. 
 

 

Get the full solution!


 

Question 10: Isolated environment provided to each customer individually by IaaS by using?

 

A) Hypervisor 

B) Virtual Machine Sprawls 

C) Renting 

D) None of these

 

Answer: Hypervisor 

Explanation: Isolated environment provided to each customer individually by IaaS through Hypervisor.

 

Get the full solution!

 

 

Computer Science Question Answers Pages


 

Programming in C and C Plus Plus Programming in Java Internet Programming
Screen Readers Android Programming Programming in Python C Sharp Programming