Software Development and Testing homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Best Homework Help For Software Development and Testing

Our experts are available 24/7 to help you with Software Development and Testing homework problems!

Software Development and Testing:

Software development is the process of creating and maintaining applications, frameworks, and other software components through conceiving, specifying, designing, programming, documenting, testing, and bug resolving. Software testing is an organizational process within software development that verifies the correctness, quality, and performance of business-critical software. Software testing ensures that business systems and product features work as planned.

 

Software Development and Testing Sample Questions:

Question 1: Which of the following items is not included in the Test document?

 

(a) Project Initiation Note [PIN]

(b) Test Case

(c) Test strategy

(d) Requirements Traceability Matrix [RTM]


Answer: (a)

Explanation: The test documentation is a document written during or before a software application's testing.

 

Get the full solution!

 

Question 2: What is the term used to describe testing?

 

(a) Evaluating deliverables to find errors

(b) Finding broken code

(c) A stage of all projects

(d) None of the above


Answer: (a)

Explanation: Software testing is the process of classifying the accuracy of software by looking at all of its attributes

 

Get the full solution!

 

Question 3: Which of the following phases of the SDLC (Software Development Life Cycle) is not valid?

 

(a) Testing closure

(b) Testing Phase

(c) Deployment phase

(d) Requirement Phase


Answer: (a)

Explanation: SDLC specifies the phases of software development as well as the sequence in which they should be completed.

 

Get the full solution!

 

Question 4: Maintenance testing is carried out using which methodology?

 

(a) Sanity testing

(b) Breadth test and depth test

(c) Retesting

(d) Confirmation testing


Answer: (b)

Explanation: During the development, migration, and modification cycles, maintenance testing is carried out.

 

Get the full solution!

 

Question 5: White-box testing is also known as which of the following types of testing?

 

(a) Structural testing

(b) Design based testing

(c) Error guessing technique

(d) None of the above


Answer: (a)

Explanation: White box, clear box, and glass box testing are all terms used to describe structural testing.

 

Get the full solution!

 

Question 6: In the software development lifecycle, what is the initial step?

 

(a) Preliminary Investigation and Analysis

(b) System Design

(c) System Testing

(d) Coding


Answer: (a)

Explanation: The requirement analysis phase of the software development life cycle is where the software engineer evaluates the software requirement based on the user's perspective.

 

Get the full solution!

 

Question 7: Which of the following models will not produce the desired results when the user is not involved?

 

(a) RAD & Spiral

(b) Prototyping & Waterfall

(c) Prototyping & Spiral

(d) Prototyping & RAD


Answer: (d)

Explanation: User participation is necessary in the prototyping model when a prototype is created or designed

 

Get the full solution!

 

Question 8: Which of the following are a Black Box and Functional Processing example?

 

(a) Fourth Generation Language

(b) First Generation Language

(c) Third Generation Language

(d) Second Generation Language


Answer: (a)

Explanation: Black-box testing is a type of functional processing or testing in which the existing contents are almost unknown and anything can be demonstrated as a black box.

 

Get the full solution!

 

Question 9: What does it mean to study an existing system?

 

(a) System Planning

(b) Details of DFD

(c) System Analysis

(d) Feasibility Study


Answer: (c)

Explanation: Systems analysis is the process by which an individual examines a system in order to evaluate, model, and choose a logical alternative for an information system.

 

Get the full solution!

 

Question 10: Which of the following models has a significant disadvantage in terms of the coding phase of a software development life cycle?

 

(a) Spiral Model

(b) 4GT Model

(c) RAD Model

(d) Waterfall Model


Answer: (b)

Explanation: Because the 4GT paradigm eliminates the coding phase, much more knowledge is required for analyzing, creating, and testing activities.

 

Take Software Development and Testing Homework Help Today!

 

Computer Science Q/A Pages

We Are Different from Others!

Help with Software Development And Testing