3D Shapes homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

3D Shapes Sample Questions:

Question 1: Identify the shape:



Answer: Cone

Explanation: Analyze the base and side.

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Identify the shape:



Answer: Square Pyramid.

Explanation: Analyze the base and side.

 

Get the full solution!

 

 

Question 3: Identify the shape:



Answer: Triangular prism.

Explanation: Analyze the base and side.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Find the number of faces of the following shape.



Answer: 6 faces.

Explanation: Count the flat surfaces.

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: Find the number of vertices of the following shape.



Answer: 4 vertices.

Explanation: Count the point where the edge meets.

 

Get the full solution!

 

 

Question 6: Find the number of edges of the following shape.



Answer: 12 edges.

Explanation: Count the line segment where two faces intersect.

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Calculate the volume:



Answer: 

Explanation: Use the volume formula of a rectangular prism.

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Find the surface area:



Answer: 

Explanation: Use the surface area formula of the square pyramid.

 

Get the full solution!

 

 

Question 9: Find the surface area:



Answer:

Explanation: Use the surface area formula of the square prism.

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Find the total volume of the following shape.




Answer: 

Explanation: Find the volume of each prism.

Take 3D Shapes Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with 3D Shapes