Applied Math homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Applied Math Sample Questions:

Question1: 



Answer: (b)

Explanation:

 

Get the full solution!

 

Question 2: 



Answer: (b)

Explanation:

 

Get the full solution!

 

Question 3: Find the value of 

 


Answer: (a)

Explanation:

 

Get the full solution!

 

Question 4: If  find dy/dx.

 


Answer: (a)

Explanation:

 

Get the full solution!

 

Question 5: Find the solution to 

 



Answer: (d)

Explanation:

 

Get the full solution!

 

Question 6: Equation of tangent to the curve y=x^2 at (-1,1) is

 

(a) 2x+y+1= 0

(b) -2x+y-1= 0

(c) 2x-y+1= 0

(d) 2x+y-1= 0


Answer: (a)

Explanation:

 

Get the full solution!

 

Question 7: Find the middle terms in the expansion of 

 


Answer: (a)

Explanation:  will have 8 terms hence 4th and 5th terms are middle terms.

 

Get the full solution!

 

Question 8: Simplify:


 

(a) 1

(b) -1

(c) 0

(d) 2


Answer: (c)

Explanation:

 

Get the full solution!


 

Question 9: If  and  find 

 


Answer: (b)

Explanation:

 

Get the full solution!


 

Question 10: If A = , then trace of A is,

 

(a) 14

(b) 3

(c) 12

(d) 7


Answer: (b)

Explanation: Trace of matrix = sum of diagonal elements of a matrix.

 

Take Applied Math Homework Help Today!

We Are Different from Others!

Help with Applied Math