Continuity homework Help at TutorEye

Continuity Sample Questions:

Question 1:Check if the function Question 1 is continuous at function.


Answer: Not continuous at Answer.

Explanation: Find the domain of the function.

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Check if the function Question 2 is continuous at x=5.


Answer: Not continuous at Answer 2.

Explanation: Find the domain of the function.

 

Get the full solution!

 

 

Question 3:Check if the function Question 3 function is continuous at Question 3.


Answer: Continuous at Answer 3.

Explanation: Find the domain of the function.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Check if the function Question 4 is continuous at Not continuous at x=0.


value of x=0


Answer: Not continuous at x=0.

Explanation: Analyze the value of a function, and the left-hand and right-hand sides of the limit. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: Check the continuity:


continuity formula


Answer: Function is continuous.

Explanation: Analyze the value of a function, and the left-hand and right-hand sides of the limit.

 

Get the full solution!


Question 6: Check the continuity at x=2.


continuity graph


Answer: Not continuous at x value.

Explanation: Analyze the left-hand and right-hand side limits.

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Check the continuity of the function in the interval function in the interval


Function is continuous


Answer: Function is continuous.

Explanation: Analyze the curve in the given interval.

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Check the continuity at x=1.


not continuous


Answer: Function is not continuous.

Explanation: Analyze the value of a function, and the left-hand and right-hand sides of the limit.

 

Get the full solution!

 

 

Question 9: Check the continuity:


value of a function


Answer: Function is continuous.

Explanation: Analyze the value of a function, and the left-hand and right-hand sides of the limit.

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Check the continuity at x=-4.


left-hand and right-hand sides of the limit


Answer: Function is not continuous.

Explanation: Analyze the value of a function, and the left-hand and right-hand sides of the limit.

 

Take Continuity Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Continuity