Derivatives homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Derivatives Sample Questions:

Question 1: Find Question 1.


Answer: Answer 1

Explanation: Apply the power rule.

 

Get the full solution!

 

Question 2: Find Question 2.


Answer: Answer 2

Explanation: Apply the power rule.

 

Get the full solution!

 

Question 3: Find Question 3.


Answer: Answer 3

Explanation: Apply the power rule.

 

Get the full solution!


 

Question 4: Let Question 4. Find Question 4.1


Answer: Answer 4

Explanation: Apply the power rule.

 

Get the full solution!


 

Question 5: A tangent line is passing through Question 5and Question 5.1. Find the average rate of change at Question 5.2.


Answer: Answer 5

Explanation: Use the first principle of derivative.

 

Get the full solution!


 

Question 6: Let Question 6, find Question 6.1.


Answer: Answer 6

Explanation: Apply the quotient rule.

 

Get the full solution!


 

Question 7: Let Question 7, find Question 7.1at Question 7.2


Answer: Answer 7

Explanation: Use the standard derivative of the trigonometric function.

 

Get the full solution!


 

Question 8: Calculate the average rate of change of Question 8on the interval Question 8.1.


Answer: Answer 8

Explanation: Use the average rate of change formula.

 

Get the full solution!


 

Question 9: Check if the following function is differentiable at Question 9?


Question 9.1


Answer: No

Explanation: Check the LHL, RHL, and the value of the function at Explanation 9.

 

Get the full solution!


 

Question 10: Find Question 10, if Question 10.1


Answer: Answer 10

Explanation: Use the product rule.

 

Take Derivatives Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Derivatives