Exponents homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Exponent Sample Questions:

Question 1: Fill in the blank using inequality .



Answer: 

Explanation: Simplify, and compare.

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Write in exponential form.


Answer: 

Explanation: Identify the base and count the copies.

 

Get the full solution!

 

 

Question 3: Evaluate 


Answer: 

Explanation: Simplify using exponent law.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Evaluate 


Answer: 

Explanation: Simplify using the exponent rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: Solve for the unknown variable. 


Answer: 

Explanation: Use the property , and write  

 

Get the full solution!

 

 

Question 6: Solve for


Answer: 

Explanation: Rewrite , then compare. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Solve for


Answer: 

Explanation: Using exponent property, write a common base.

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Solve for


Answer: 

Explanation: Using exponent property, write a common base.

 

Get the full solution!

 

 

Question 9: Rewrite with a positive exponent.

 

Answer:

Explanation: Use the property of exponent. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Write using scientific notation.


Answer: 

Explanation: Write one non-zero number on the left side of the decimal.

 

Take Exponents Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Exponents