Inequalities homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Inequalities Sample Questions

Question 1: Solve for unknown variable x, and write the answer using interval notation.
Question 1

Answer:  

Explanation:  Expand the bracket. And, rearrange the terms to solve for Explanation 1

 

Get the full solution!

 

Question 2: Solve for q.

Question 2

Answer:  Answer 2

Explanation:  Rearrange the terms to solve for q.

 

Get the full solution!

 

Question 3: Solve for r, and write the solution using interval notation.
Question 3

Answer:  

Explanation:  Expand the bracket. And, rewrite the terms to solve for Explanation 3.

 

Get the full solution!

 

Question 4: Solve for unknown variable x, and write the solution using interval notation.
Question 4

Answer:  Answer 4

Explanation:  Subtract 2 from all parts of inequality.

 

Get the full solution!

 

Question 5: Solve for unknown variable x, and write the solution using interval notation.
Question 5

Answer:  Answer 5

Explanation:  Add 3 to all parts of inequality.

 

Get the full solution!


Question 6: Solve for y.

Question 6

 

Answer:  Answer 6

Explanation:  Add 3 to both sides of inequality.

 

Get the full solution!

 

Question 7: Solve for z, and write the answer using interval notation.

Question 7

 

Answer:  

Explanation:  Rearrange the terms to isolate the z.

 

Get the full solution!

 

Question 8: Solve for a. And, show the solution on the number line.

Question 8

 

Answer:  Answer 8

Answer 8.1

Explanation:  Rearrange the terms to isolate the a.

 

Get the full solution!

 

Question 9: Solve for b. And, show the solution on the number line.

Question 9

 

Answer:  Answer 9


Answer 9.1
 

Explanation:  Add 4 to all sides of the inequality.

 

Get the full solution!

 

Question 10: Solve for x, write the interval solution. And, show the solution on the number line.

Question 10 or Question 10.1

 

Answer:  Answer 10


Answer 10.1


Explanation:  Solve each inequality.

 

Take Inequalities Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Inequalities