Integral homework Help at TutorEye

Integral Sample Questions:

Question 1: Evaluate: 


Answer: 

Explanation: Apply the power rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Evaluate: 


Answer: 

Explanation: Using the rule of integration.

 

Get the full solution!

 

 

Question 3: Evaluate the integral: 


Answer: Integral diverges.

Explanation: Rewrite the integral and apply the power rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Evaluate the integral: 


Answer: 

Explanation: Rewrite the integral and apply the power rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: If , find 


Answer: 

Explanation: Applying the fundamental theorem of calculus.

 

Get the full solution!

 

 

Question 6: If , find 


Answer: 

Explanation: Applying the fundamental theorem of calculus.

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Evaluate:



Answer: 

Explanation: Use a geometric area formula. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Evaluate:



Answer: 

Explanation: Use a geometric area formula. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 9: Integrate: 


Answer:

Explanation: Apply exponential rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Integrate 


Answer: 

Explanation: Use integration of trigonometric functions.

 

Take Integral Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Integral