Limits homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Limits Sample Questions:

Question 1: 

What is the approximate estimate for the limit of the given function at ?



Answer: 

Explanation: Analyze the value of the function as we approach  from both sides.

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Write a reasonable estimate for the limit of the given function at



Answer: 

Explanation: Analyze the value of the function as we approach  from both sides.

 

Get the full solution!

 

 

Question 3: Find .



Answer: 

Explanation: Analyze the value of the function as we approach  from the left-hand and right-hand sides.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Find .



Answer: Does not exist.

Explanation: Analyze the value of the function from the left-hand and the right-hand sides of the limit. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: Find .



Answer: Does not exist.

Explanation: Analyze the left-hand and right-hand side limits. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 6: Find .



Answer: 

Explanation: Identify the value of the function  as approaches .

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Find .



Answer: Does not exist.

Explanation: Analyze the left-hand and right-hand side limits. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Find .



Answer: 

Explanation: Identify the value of t the Right-Hand Side limit.

 

Get the full solution!

 

 

Question 9: Find .


 

Answer:

Explanation: Identify the value of the  Left-Hand Side limit.

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Find .



Answer: 

Explanation: Identify the value of the  Left-Hand Side limit.

 

Take Limits Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Limits