Logarithm homework Help at TutorEye

Logarithm Sample Questions:

Question 1: Convert the exponent in logarithmic form. 2^4=16

 

Answer: log2 (16) = 4

Explanation: Use the equivalence to rewrite the terms.

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Rewrite the following term. Question 2


Answer: Answer 2

Explanation: Use the log rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 3: Simplify the expression in the Question 3 form. Question 3.1

 

Answer: Answer 3

Explanation: Use the log rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Evaluate Question 4.

 

Answer: Answer 4

Explanation: Use the log rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: Solve: Question 5

 

Answer: Answer 5

Explanation: Use the log rules to simplify.

 

Get the full solution!

 

 

Question 6: Evaluate: Question 6

 

Answer: Answer 6

Explanation: Use the change of base rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Find the value of the function for Question 7Question 7.1

 

Answer: Answer 7

Explanation: Plug the value of x, and solve. 

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Solve: Question 8

 

Answer: Answer 8

Explanation: Isolate the exponent part.

 

Get the full solution!

 

 

Question 9: Simplify: Question 9

 

Answer: Answer 9

Explanation: Use the change of base rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Evaluate Question 10.

 

Answer: Answer 10

Explanation: Use the log rule.

 

Take Logarithm Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Logarithm