Radicals homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Radicals Sample Questions

Question 1: Simplify Question 1


AnswerAnswer 1

Explanation: Multiply inside the radical.

Get the full solution!


Question 2: Simplify Question 2


Answer: Answer 2

Explanation: Factorize inside the radical.

 

Get the full solution!

 


Question 3: Simplify Question 3

 

AnswerAnswer 3

Explanation: Factorize inside the radical.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Simplify Question 4


Answer: Answer 4

Explanation: Write the factor inside the radical.

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: Simplify Question 5


Answer: Answer 5

Explanation: Factorize and rationalize the denominator.

 

Get the full solution!

 

 

Question 6: Simplify Question 6


Answer: Answer 6

Explanation: Write the factor inside the radical.

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Simplify Question 7


Answer: Answer 7

Explanation: Multiply by the conjugate.

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Simplify Question 8


Answer: Answer 8

Explanation: Use the FOIL method to distribute.

 

Get the full solution!


 

Question 9: Multiply Question 9


Answer: Answer 9

Explanation: Apply exponent rule.

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Simplify Question 10


Answer: Answer 10
 

Explanation: Multiply by the conjugate.

 

Take Radicals Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Radicals