Sequences homework Help at TutorEye
Flower

Are you a university or school looking for an online tutoring partnership ? Talk to Us

Sequences Sample Questions:

Question 1: Write the next term of the following arithmetic sequence.


arithmetic sequence
 

Answer: Answer 1

Explanation: Identify the common difference.

 

Get the full solution!

 

 

Question 2: Find the Question 2term of the sequence: 


Question 2.1


Answer: Answer 2

Explanation: Plug Explanation 2, and solve.

 

Get the full solution!

 

 

Question 3: Write the next term of the following geometric sequence.


Question 3

Answer: Answer 3

Explanation: Identify the common ratio.

 

Get the full solution!

 

 

Question 4: Given the recursive form of arithmetic sequence:


Question 4


Write the explicit formula for the above sequence.


Answer: Answer 4

Explanation: Write the first term and the common difference.

 

Get the full solution!

 

 

Question 5: Given the explicit form of arithmetic sequence:


Question 5


Write the recursive formula for the above sequence.

 

Answer: Answer 5

Explanation: Write the first term and the common difference.

 

Get the full solution!

 

 

Question 6: Write the explicit formula for the given arithmetic sequence.
 

Question 6


Answer: Answer 6

Explanation: Write the first term and the common difference.

 

Get the full solution!

 

 

Question 7: Write the next term of the following geometric sequence.


Question 7


Answer: Answer 7

Explanation: Identify the common ratio.

 

Get the full solution!

 

 

Question 8: Write the Question 8term of the sequence: 


Question 8.1


Answer: Answer 8

Explanation: Put Explanation 8, and solve.

 

Get the full solution!

 

 

Question 9: Given the explicit form of the geometric sequence: Question 9

Write the recursive formula for the above sequence.

 

Answer: Answer 9

Explanation: Write the first term and the common difference.

 

Get the full solution!

 

 

Question 10: Given the recursive form of the geometric sequence:


Question 10


Write the explicit formula for the above sequence.


Answer: Answer 10

Explanation: Write the first term and the common difference.

 

Take Sequences Homework Help Today!

 

Math Questions Answers Pages

We Are Different from Others!

Help with Sequences